Top-opleiding voor hypotheekadviseurs!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

In september starten in Hoevelaken en in Heerenveen de leergangen Hypothecair Planner. Het betreft hier de hoogste gespecialiseerde opleiding die op dit moment algemeen in Nederland beschikbaar is op het gebied van advisering van hypothecair krediet.

Uitgebreide opleiding
De leergang Hypothecair Planner bestaat uit 10 lesdagen die verspreid over 7 maanden worden gegeven. In september a.s. start zowel een nieuwe groep in Hoevelaken met als docenten Rob Timmermans en Monique Londema, als in Heerenveen met als docent René Kuiper.

Gericht op de praktijk
De leergang Hypothecair Planner kenmerkt zich doordat het in hoge mate is gericht op de praktijk van de adviseur. Per groep is een maximum aantal deelnemers. Alle relevante onderwerpen waar de adviseur in de praktijk mee te maken kan krijgen komen aan de orde waaronder onder meer ook:

  • Hypotheek voor de IB ondernemer
  • Varianten in samenlevingssituaties
  • Life events

Met of zonder examen
De opleiding kan worden gevolgd zonder de verplichting om een examen af te leggen. De opleiding is echter ook geschikt voor hen die na afloop van de opleiding het examen willen afleggen dat wordt afgenomen door CITO en toegang geeft tot de beschermde titel van Erkend Hypothecair Planner.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze opleiding, kijk dan op onze website of download de brochure

Terug naar de Nieuwsbrief Actualiteiten

 

Deel deze nieuwsbrief via sociale media

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin